Bezprzewodowy blender Blendy Go 2 – czy warto?

Bezprzewodowy blender

W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami trzema przepisami, które wykonałam z użyciem bezprzewodowego blendera Blendy Go 2 oraz moją opinią na temat tego urządzenia. Zacznijmy od przestawienia naszego bohatera. Blendy Go 2 to bezprzewodowy blender nowej generacji. Poniżej jego główne zalety:

  • Podwójna moc – najmocniejszy blender bezprzewodowy na rynku, który problemu radzi sobie z lodem, mrożonymi owocami, orzechami i twardymi warzywami.
  • Wydajna bateria – starcza na 15 -20 użyć.

Muszę przyznać, że Blendy Go 2 sprawdza się w mojej kuchni świetnie. Bardzo lubię z niego korzystać podczas codziennego gotowania, ponieważ jest:

  • Poręczny, funkcjonalny oraz zajmuje mało miejsca
  • Bardzo szybko i prosto się myje, ponadto posiada wodoodporny port USB -C.

Blender używam praktycznie każdego dnia do przygotowywania ciasta na naleśniki czy pankejków. Ostatnio mieliłam w nim ciastka owsiane na kruchy spód do sernika, pomimo , że jest urządzeniem bezprzewodowym poradził sobie doskonale, a ja miałam mniej zmywania. Przygotowuję w nim przepyszne bazyliowe pesto, koktajle, mrożoną herbatę i kawę. Zabieram go w podróże, do pracy, na siłownię czy do samochodu. Zawsze jest pod ręką! Blendy Go 2 może być fajnym pomysłem na prezent, ponieważ jest to blender bardzo dobrej jakości, który przyda się praktycznie każdemu od fit freaków, zabieganych mam, podróżników, aż po wiecznie pracujących. Zachęcam Was do odwiedzenia strony Blendy Go i zapoznania się ze szczegółową ofertą oraz aktualnymi promocjami. Pomimo, że to blender bezprzewodowy zdecydowanie polecam mieć go w swojej kuchni, gdyż ułatwia pracę podczas codziennych czynności i jest bardzo funkcjonalny. Zostawiam Wam również kod rabatowy BLOG15 na 15% zniżki!

Bezprzewodowy blender – propozycje przepisów:

Fit placuszki z jabłkami

Składniki:

  • 4 łyżki płatków owsianych górskich
  • 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 3 łyżki jogurtu greckiego
  • jajko
  • 1/2 średniego jabłka
  • odrobina oleju do smażenia

PORCJE: 10 sztuk

  1. W blenderze umieść wszystkie składniki.

    Jabłko pokrój na mniejsze kawałki.

  2. Całość zmiksuj.

  3. Na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju smaż nieduże placuszki na średnim ogniu.

  4. Propozycja podania:

    z jogurtem greckim, syropem klonowym, cynamonem, kawałkami jabłka.

Kawa mrożona

kawa mrożona

Składniki:

  • podwójne espresso
  • ulubione mleko (u mnie owsiane)
  • kostki lodu

W blenderze umieść kostki lodu, wlej kawę i mleko (ilość mleka według preferencji, u mnie 1/2 szklanki), następnie całość zblenduj i przelej do szklanki.

Lemoniada mango

lemoniada mango

Składniki:

  • 1/2 dojrzałego mango
  • kostki lodu
  • woda
  • sok z 1/2 cytryny

W blenderze umieść pokrojone w kostkę mango, wlej sok z cytryny, uzupełnij kostkami lodu i wodą, następnie całość zblenduj i przelej do ulubionej szklanki.

Czy bezprzewodowy blender Blandy Go 2 przypadł Ci do gustu? Jeśli interesują Cię inne podobne artykuły zapraszam do zapoznania się z recenzją wolnoobrotowej wyciskarki do owoców lub sztućców Ambition Napoli.

WSPÓŁPRACA

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Przewiń do góry